Szülők klubja

Az ezerszínű játék
Hiszti, állandó vita vagy gyakori kiabálás? – workshop kisgyereket nevelő szülőknek

November 26. csütörtök 18.30-20.00

 

Táncsics Judit, pszichológus, a Plukkido mágneses motivációs játék megalkotója mutatja be a kisgyermekek és szülők együttműködését segítő játékot a Benefitto-t és Land-et.

A workshop témái:
A szülő hangulatának szerepe a gyermeknevelésben. Kit kell motiválni és mire? A Benefitto és a Land módszertana, az eszköz bemutatása, esetismertetések. A gyermeki fantáziavilág és a szülő-gyermek együttműködés kapcsolata.

 

A Plukkido három fős, magyar tervezőcsapatot egy pszichológus, egy szociálpedagógus és egy tervezőgrafikus alkotja.

Céljuk, hogy kisgyereket nevelő családok tipikus hétköznapi problémahelyzeteire kínáljanak játékos megoldásokat, olyanokra mint például a hiszti, testvérféltékenység, az állandó ellenkezés vagy akár az agresszió.

 

Első termékük a Benefitto, egy mágneses családi motivációs játék, mely a 2014-es piacra kerülését követően hat hónapon belül “Felelős Innováció” díjas lett. Azoknak a 2-7 éves korú gyermekkel rendelkező családoknak készült, akik szeretnék a gyermekkel való kommunikációt a pozitív megerősítésre és a játéknyelv használatára alapozni.

Második termékük a Land, a Benefitto kiegészítő táblája, amely önállóan is használható. Ennek módszertana nagyobb teret hagy a szülőnek, hogy a játék menetét a gyermek fejlődési üteméhez igazítsa és a kreatív történetszövéssel teljesen személyre szabja az átélhető kalandokat.

A tervezőcsapat blogjában játékos tippeket olvashatunk a gyermeknevelés különböző témáiban: www.plukkido.hu/blog

További információ játékaikról és a hozzájuk tartozó módszertanról: www.plukkido.hu és Facebook oldalukon www.facebook.com/plukkido.

 

A Plukkido használó családoknak módjuk van személyes, telefonos konzultációra a játékot tervező szakemberekkel.  2015. októberétől, ezen túlmenően írásban is folyamatos módszertani támogatást nyújtanak vásárlóiknak a minél hatékonyabb használat érdekében.

 

A rendezvényen kapható lesz Plukkido korlátozott számban készített különleges adventi kalendáriuma is.

 

  

 

 

 

 

 

Belépő: 1 000 Ft, amely levásárolható a workshop után. A workshopot kisgyermekes szülők számára ajánljuk. A programot 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A belépődíjat kérjük előre átutalni.

 

Jelentkezés >>>

 

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza (1119 Budapest, Fehérvári út 47.)

 

Információ: Kovács Márta, Fejlesztemagyerekem.hu, 06304030075, fejlesztem@gmail.com