Kukucskáló Műhely - Lépj közelebb a Világhoz!

Foglalkozássorozat óvodáskorú csemeték számára

 

Gyermekkorban, a személyiségfejlődés során ha figyelünk arra, hogy gyerekünk minden oldala harmonikusan fejlődjön. Észrevesszük-e tehetségét, vagy esetlegesen elmaradását valamely részterületen? Egy-egy részképességzavar ugyanis nem várt problémákat okozhat a gyermek iskolai teljesítményével összefüggésben.

 

Műhelyünk különleges és egyben egyedülállóan biztosítja, hogy a gyermekek harmonikusan, több képességterületet megtornáztatva fejlődjenek. (A foglalkozásokon fejlődik majd mozgása, ritmusérzéke, vizuális látásmódja, kreativitása, kézügyessége.) 

Mindezt négy szakember: egy gyógypedagógus, drámapedagógus, egy kreatív kézműves és egy népi játszóházvezető, népi ének szakos hallgató együttműködése teszi lehetővé.

 

Itt tudhatsz meg rólunk többet, foglalkozásvezetőinkről >>>

 

A kéthetente zajló foglalkozások

 

  • szórakoztatnak és játszva tanítanak ismereteket a világról

  • önbizalmat adnak, oldják a szorongást

  • fejlesztik a figyelmet, koncentrációt és a kreatív látásmódot

  • segítenek az felkészülni  iskolára

  • feltárják a fejlesztendő területeket

  • szakembereink lehetőséget adnak személyes tanácsadásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A foglalkozások kizárólag  bérlettel vehetők igénybe.

Az első bemutató foglalkozás ingyenes.

 

Jelentkezz itt >>


Korábbi foglalkozásainkon szülők mondták:

"Nagy ajándékként éltük meg és mindig nagy izgalommal vártuk a foglalkozások mesés változatát. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy róla mese készül!!
....Nagyon építő jellegű közösség vagytok, pozitív hangulatot sugároztok (bármilyen összepárosításban találkoztunk is veletek), jó veletek találkozni, együtt lenni."

(Borda Zsófia)

 

"Mint anyuka, foglalkozások idején az ajtó másik felén ülve (vagy az utolsó alkalmakkor már pár km távolságra eltávozva) elég visszajelzés, hogy a kicsi lányom hetente többször kérdezi meg, hogy mikor lesz már a következő "kukucskálós". Izgalommal várt minden alkalmat, hogy mit fog majd veletek alkotni, ügyeskedni, énekelni, játszani. Fogalkozás után pedig napokig boldogan mutogatta mindenkinek az ott megszületett alkotását és mesélte az átélt élményeit. Nem is tudom, most hogy fogjuk kibírni "kukucskálós" nélkül októberig ..."

 

"Játékosan ismertetik meg a gyerekekkel a különböző témákat és a velük kapcsolatos tudnivalókat, szokásokat. Észrevétlenül fejleszt egy-egy területet is közben (pl. irányok, ritmusérzék). Örömmel mennek a gyerekeim a foglakozásokra, nagyszerűek a szakemberek is, a hozzáállásuk és a tapasztalatuk is." (Zsuffa-Weizer Daniella)

 

"Köszönjük a szervezést, a gyerekek nagyon imádták az egész rendezvénysorozatot. Ha lesz ősszel, arra is jövünk." (Zsuffa Péter)

 

Őszi időpontok, témák ITT >>>

 

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza (Budapest, XI. Fehérvári út 47.)

 

Jelentkezni, érdeklődni lehet: Kovács Márta, fejlesztem@gmail.com, 06304030075
 

Biztosítsd a helyed előzetes jelentkezéssel! Érdeklődés esetén más helyszíneken is tartunk foglalkozást.