Érték-Lelő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Érték-Lelő - Németh Csilla, rajz-földrajz szakos tanár

Elsősorban a kézügyesség fejlesztésében, vizuális látásmód fejlesztésében nyújt segítséget.

Kapcsolat: ncsilla61@gmail.com; mobil:+36302255119

Kérdezz! Segítek!

 

Szeretnél egy szép és igényes kivitelezésű ajándékot készíteni valakinek, de nem mersz belevágni? Segíthetek. Írd le, vagy online mondd el problémádat és igyekszem érdemben további lépéseket javasolni, vagy alapanyagban eligazítani. Mit vegyél hozzá, milyen lépéseket tégy meg. Néha csak egy kis bátorítás szükséges ahhoz, hogy valaki rálépjen a személyes alkotás útjára. Nem nehéz, ma már rengeteg segítő eszközt, alapanyagot kapni, amivel könnyen dolgozik az is, aki nem annyira erős kézügyességben. Ezt a programot édesanyáknak, kisebb és kamaszkorú gyerekeknek is ajánlom.

 

Az online segítségnyújtás ingyenes, személyes találkozáskor egyedi megbeszéléssel alakul az ár, attól függően, mennyi segítséget igényelsz.

 
Tarts velünk!

 

Közösen alkotni örömteli élmény! Ha már többen vagyunk azonos dolgokért lelkesedők, összehozunk egy kisebb csoportot és megbeszéljük mikor és mit készítsünk. Ha a tevékenység csak alkalmi (pl. ünnephez kapcsolódó készülődés) akkor egyszer találkozunk és mindenki boldogan távozik az elkészült munkájával. Kisebb gyerekeknek a farsang, az első hóesés és más téma is érdekes lehet, szívesen alkotnak együtt. ehhez kínálok itt megoldást azon szülőknek, akik szívesen elviszik gyermeküket ilyen programokra.

 

Kiforrhatja magát a csoport rendszeres találkozásra is, ekkor természetesen tanfolyami foglalkozás szerűen, vagy kreatív szakkörként üzemelhetünk tovább. Ehhez rendszeres időpontra és találkozási helyre lesz majd szükség, de minden megoldható. Ez a csoport lehet kamaszoknak, pl. ékszerkészítésre, vagy ajándék készítésére szakosodva. A résztvevők részéről a lelkes és alkotó hangulat szükséges hozzá, a többiben én segítek és szervezem.

Egyszeri, alkalmi csoportfoglalkozás ára egyénenként- ( szülő és egy gyermek), alapanyag ár és maximum 1500.- Ft részvételi díj.

Rendszeres csoportfoglalkozás az alkotás alapanyag-igényétől és a találkozások gyakoriságától függ, megszervezés közben alakul ki.

 
Csináld magad szülinap!

 

Ki ne szeretne egy egyedi és emlékezetesen jól sikerült szülinapi összejövetelt, kisebb - nagyobb gyermekének. Manapság már számos helyen rendelhetünk magunknak olyan segítséget, ahol a gyerekekkel valaki más foglalkozik, és ez a szülinapi ajándékunk.

 

Milyen más ez, ha a játék otthon történik, ha a kreatív alkotás is benne van és még segítenek is a megszervezésben, lebonyolításban! Nem mindig a készen kapott sablon a jó, formáljuk egyedivé az ünnepelt egyéniségére szabva! Kérdezz, segítek megszervezni, kitalálni és esetleg lebonyolítani is- persze a házigazdák és vendégek segítségével együtt!

A kreativitás nem csak a munkaasztalon nyilvánulhat meg, az ötletek az élet minden területén létrejöhetnek!

 

Attól függően, hogy mennyi segítségre van szüksége a családnak (csak elvi, vagy tárgyalkotó, és lebonyolító is) és a kitalált ötlet alapanyag és eszköz-igényétől függően alakul az ár. Teljes program szervezése és lebonyolítása is lehetséges!

 

 
Együtt ügyesebben!

 

Amikor a gyerek kicsi, még magunk is szívesen elbíbelődünk vele, az ő szintjének való dolgokkal. Miért ne tegyük ezt csoportosan, miközben kipróbáljuk, és átéljük vele a csoportban való együttműködés és a másikkal való összedolgozás érzését! Közösségbe szoktatni a kicsit könnyebb úgy, ha a tevékenységek is összefüggenek. Kis részekből összeállított nagyobb alkotásunk mindegyikünk örömét szolgálja, közben megtanulunk odafigyelni a másikra, és együttműködni vele. Természetesen itt apró lépésekről és kisebb horderejű tárgyakról van szó, de mindenki átélheti, milyen az, amikor a kész mű összeáll és mindenki kis részt vállalt elkészültéből. Mivel a kisebbek szeretik magukénak tudni az alkotott tárgyat, természetesen az saját lesz, elvihető, de odaadjuk azt a képet is, amit a közösről készítettünk, hogy megmaradjon a szép délután emléke…
 

Egyedi foglalkozásokról lévén szó, az ár a felhasznált alapanyag ára és 1500.- Ft/ alkotó résztvevő szerint alakul. Segítők részére nincs díj!