4 hét a magabiztos gyerekért! Kihívás 9-14 éves gyereket nevelő családoknak

Ugye szeretnéd, ha neked is talpraesett, magabiztos gyereked lenne? Itt az alkalom, hogy kihasználjátok a nyári szünidőt és közösen tegyetek mindezért!

Tapasztaltátok már, hogy feleannyi tudással jobban lehet boldogulni, ha valaki magabiztosan jól tudja elmondani a mondanivalóját, véleményét legalább kétszeres eredményt tud elérni.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy feleannyi tudás is elég a boldoguláshoz, hanem azt, hogy nagyon fontos, hogy a gyermeked meg tudja és akarja mutatni, amit tud!

Ha a gyerek magabiztosabb lesz, biztosabban tud majd az iskolában felelni, népszerűbb lesz az osztálytársai között is. Tud majd érvelni, tudja képviselni a saját és a közösség érdekeit.

Nem kérdés, hogy ezekkel a készségekkel felvértezve nagyobb nyugalommal tudjuk elindítani az életbe. A munkahelyen prezentálni, előadni kell, képviselni az érdekeket, vitatkozni és asszertívan kommunikálni.

Hamarosan 4 részes programot indítunk a Fejlesztemagyerekem.hu oldalain június utolsó hetében, amely július 31-ig tart. Nincs más dolgod, mint elolvasni 4 hetenként a cikket és megvalósítani az olvasottakat. A legaktívabb családokat jutalmazzuk. Ha részt szeretnétek venni a programnak abban a részében, amelyért ajándék is jár, akkor a gyerkőcnek alkalmanként 1 db A4-es oldalban kell leírnia a tapasztalatait. (Részletes szempontok mindig a cikkben lesznek!).

Ha nem akarsz lemaradni a következő heti feladatokról, iratkozz fel a Fejlesztemagyerekek.hu hírlevelére: http://eepurl.com/bwN9B1, itt megírjuk mindig a pontos időpontokat:

Ajándékok:

Aki mind a 4 héten velünk tartott és beküldte az 1 oldalas leírását, jutalmazzuk!

A legjobb gyermek egy tábori részvételt kap, amely augusztus 21-25-ig Budapesten kerül megvalósításra. Az „Add elő MAGAD – csináld MAGAD" táborról részletes információ ITT olvasható. A táborban

  • elmélyül abban a témában, amit szeret

  • ​A gondolkodása logikusabb lesz, megtanulja kritikusan szelektálni az interneten található információkat

  • ​Kialakítjuk, fejlesztjük előadói készségeit

  • ​Csapatban dolgozik közös munkamódszereket sajátít el, gyakorol

  • ​Megtanulja kezelni a stresszt

  • A gyerek magabiztosabb lesz, nő az önbizalma

(A tábor ingyenes a nyertesnek, de az étkezését és a számítógépet (laptopot ) neked kell biztosítanod (A gép kölcsönzésért kell fizetni, ha nincsen saját számítógép.)

A tábor értéke: 37 800 Ft.

Amennyiben nem tud eljönni a gyerkőc, ismeretterjesztő video csomagot nyerhettek, amelyet postán küldünk el.

Tartsatok velünk!

A változtatás jogát a szervező fenntartja!


Kapcsolódó bejegyzések:
Posts Are Coming Soon
Kövess minket!