Boldog mama, boldog gyerek!


Sok anyuka dönt úgy a gyerek(ek) születése után, hogy munkáját nem tudja, nem akarja folytatni, amikor lejár a GYED és a GYES. Nem tudja elképzelni, hogy a gyerekeket csak este, néhány órára lássa és elmulassza a fejlődését.

Az anyukáknak nagyon fontos, hogy ne csak a családban, hanem a munkában is helyt álljanak! Így aki nem főállású anyaságról gondolkodik, azoknak érdemes átgondolni és utánanézni a rugalmas foglalkoztatási formáknak.

Az egyik út a vállalkozóvá válás.

Miért írok egy gyerekek fejlesztésével foglalkozó honlapon? Az anya lelkiállapota szoros kapcsolatban van a gyermek fejlődésével! Ha a mama nem elégedett, a gyerekére sem tud maradéktalanul és teljes értékűen figyelni. Boldog mama, boldog gyerek!

A továbbiakban 3 történetet olvashatsz, valamennyien a Gyes közben / után lettek vállalkozók. Kukkants be az életükbe!

Keresztúri-Tóth Kriszta is, tanárból lett vállalkozó. Jelenleg párkapcsolati tanácsadással, mediációval, egyéni konzultációval foglalkozik. A történenét ITT olvashatod.

Szentesi Eszter kezdetben csak hobbiból horgolt, aztán ebből nőtt ki a vállalkozása. Történetéről ITT olvashatsz.

Egyedül kezdett bele, támogató nélkül 2 GYES összegéből kezdte Képes Anita, életviteli és egészség coach. Ennek 14 éve. Érdemes követni, hol tart most!

Ha kíváncsi vagy vállalkozónőkre, akik új területen találták meg a hivatásukat, olvasd el az Életútkonzultáció oldalon a sikertörténeteket.

Ha ezen az úton szeretnél elindulni, figyelmedbe ajánlom Adorján Adrienn, vállalkozásfejlesztő coach írását, aki a vállalkozási ötlet végiggondolásától a vállalkozás indításáig ad ötleteket a kezdéshez.

#munkavállalás

Kapcsolódó bejegyzések: