Gina meséi - előkarácsonyi meseajánló


Valamikor réges-régen, a világnak kezdetén.... na nem ilyen régen, de akkor amikor még az én gyermekeim is kicsik voltak, valamilyen ünnepre venni akartam nekik meséskönyvet. Több boltot is végigjártunk, és nem találtam olyat, ami tetszett volna nekik. Akkor támadt az az ötletem, hogy akkor majd én írok nekik egyet.

A mesét elkezdtem írni, de valamiért akkor félbe maradt. Pár hónapja megtaláltam a jegyzeteimet és úgy gondoltam, ha már az én két gyermekem már kinőtt a mesehallgatós korszakból, más apróságok még kíváncsiak lehetnek rá.

A meséket befejeztem, azonban írás közben kedvet kaptam arra, hogy még több mesét írjak. Így született az egeres mesém főszereplőjének, Fruzsinak új története, és még más mesék. A kutyás meséim ihletője, a palotapincsi, létező kutya, most is él, most éppen Budapesten tartózkodik. A blogomon a fénykép év elején készült róla.

Azt tervezem, hogy sok-sok mese fog még a blogomra, a mindenfelemese.blog.hu-ra kerülni. Nemrég kezdtem új mesébe, egy kalandvágyó felhőről, az ő történetéből is fogok majd feltenni részeket, és tervbe van még véve méhecskés, macskás, lepkés, tündéres mese is.

Új történeteket minden szombaton teszek fel a blogra, így szombat este lefekvéskor már új mesét olvashatnak a nagyobbak, és újakat hallgathatnak a kisebb gyermekek.

Bodnár Gyöngyi


Kapcsolódó bejegyzések:
Posts Are Coming Soon
Kövess minket!