"Kapocs" - nem mindennapi anyák

Új sorozatba kezdünk, melynek célja, hogy szülői/anyai szemmel mutassuk meg a gyerekeinkkel kapcsolatos problémákat, nehézségeket.

A sorozatnak a KAPOCS címet adtuk, mert anya és gyereke akkor is elválaszthatatlan egymástól, ha az nem teljesen a rózsaszínű, álom anya-gyerek kapcsolat. A sorozat szerzői nem mindennapi anyák. Sorozatunkkal erőt szeretnénk adni azoknak a szülőknek, akik hasonló cipőben járnak. Ők duplán élik meg az anyaság keserédes szépségeit és kínjait.

Várjuk a további írásokat a fejlesztem@gmail.com címre.

Első szerzőnk Bodnár Gyöngyi, de beszéljen ő.

Bodnár Gyöngyi

Nő vagyok, anya, ezen felül ápolónő, tanár, gyógypedagógus, szakács, takarítónő, folyamat menedzser, pénzügyi tanácsadó, minden, amit a gyermekeim és a családom mellett meg kellett tanulnom. Napi 24 órás műszak, megállás és szabadság nélkül. Önként vállaltam. Cserébe kaptam feltétlen szeretetet, mosolyt, bizalmat. Hogy ezzel együtt jár az aggódás, a féltés, az természetes. A gyereknevelés nem sétagalopp, kőkemény fizikai munka és lelki megpróbáltatás. Főleg azután, miután írásba kapod, hogy gyermeked autista. Későn veszik észre, mert a tünetek enyhék. Az életem a feje tetejére állt. Azt hiszem ekkor voltam utoljára átlagos anya.

A fiam megtanított küzdeni, kitartani, elmenni az utolsókig, soha nem feladni! Hogy mindig van egy utolsó esély! Sok mindent tanultunk egymástól. Sokkal jobban kiismerem az embereket, és kedvet kaptam ahhoz, hogy ezt továbbfejlesszem. Kedvelt időtöltésem lett a testbeszéd, és az arcolvasás. Mindent elolvastam a témában. A szavak megtéveszthetnek, de a tested elárulja az igazat, nem tud hazudni! Köszönöm fiam! Bodnár Gyöngyi blogját itt olvashatod >>> Hamarosan jövünk az első résszel.


Kapcsolódó bejegyzések:
Posts Are Coming Soon
Kövess minket!